Snickare i Gränna, Ölmstad, Skärstad och Kaxholmen

Emil & Rasmus Byggtjänst AB är din lokala snickare i Gränna, Ölmstad, Skärstad och Kaxholmen med omnejd. Vi kan hjälpa till med det mesta inom renovering, snickeri och byggnation. Nedan hittar du ett urval av de snickeritjänster vi erbjuder.

BYGGA OCH RENOVERA BADRUM

Är det dags att renovera badrummet? Vi har kunskapen och erfarenheten som krävs för att genomföra en trygg och säker badrumsrenovering. Givetvis ser vi även till att du får ett snyggt badrum värt att skryta om.

 

BYGGA OCH RENOVERA KÖK

Behöver du ett nytt kök? Att bygga helt nytt kök eller byta ut delar är nästan alltid ett stort lyft för huset eller lägenheten – och det är bra att ta professionell hjälp redan från start. Hör av dig till oss så kan vi komma med tips och ge en offert för din renovering av kök i Gränna, Ölmstad, Skärstad och Kaxholmen.

BYGGA NYTT

Redo att bygga nytt hus i Gränna med omnejd? Vi kan leda ditt nybygge från start till mål eller ansvara för delar av projektet. Vi har erfarenhet från bygge av både arkitektritade hus och uppförande av färdighus.

UTBYGGNAD, TILLBYGGNAD OCH OMBYGGNAD

Behöver du mer utrymme hemma? Våra skickliga hantverkare kan hjälpa till med tillbyggnad eller ombyggnad av er befintliga fastighet. Våra hantverkare tar hand om ditt drömbygge från golv till tak.

BYGGA ALTAN, TRÄDÄCK OCH TERRASS

Altaner, terasser & balkonger är något som vi bygger gärna och ofta! Det roliga med trädäck är att det finns en uppsjö av material att välja bland och att det ena inte blir det andra likt. Vi kan hjälpa till med både enkla trädäck och mer avancerade lösningar där man med vinklar, platåer och svängar integrerar trädäcket i trädgårdens grönska.

TAKLÄGGNING

Är det rätt väder ute finns det få saker som går upp mot ett takarbete! Full fart, upp & ner, bärande och ömma knän. Vi har lång erfarenhet av takläggning och vet hur viktigt det är att vara noggrann. Ett välbyggt tak håller i decennier.